Geschiedenis.

Het prille begin van Kerckhaert
Net zoals Adam Opel is ook Jozeph Kerckhaert aan het begin van de vorige eeuw gestart met de verkoop van fietsen. In de jaren ´20 werden vanuit de vestiging in Hulst de eerste auto´s verkocht van bekende officiële merken.

De vestiging aan de Burg. Geillstraat in de binnenstad van Terneuzen werd in 1932 in gebruik genomen. Na de oorlog werd gestart met de verkoop van het merk Opel. Theo Kerckhaert, de zoon van Jozeph, nam in 1952 op 19 jarige leeftijd de leiding over.

Op 23 februari 1973 werd het nieuwe pand in Terneuzen geopend door burgemeester Aschoff. Zeer modern voor die tijd was de showroom waar zelfs 20 auto's in konden. Helemaal uniek was de kapsalon waar Rinus Mieras jarenlang de schaar hanteerde.

Sinds eind '79 zit ook Luc Kerckhaert, de zoon van Theo Kerckhaert in de zaak. Halverwege de jaren '90 heeft hij de leiding overgenomen.

Eind 1996 is de showroom ingrijpend vergroot en gemoderniseerd. De voorgevel met de typische "Opel Blitz" is een echte blikvanger. De showroom biedt nu ruimte aan ongeveer 55 auto's zodat u in een aangename omgeving het totale Opel programma kunt bekijken.

Eind 2007 is de showroom uitgebreid met een reeds bekend merk voor de familie Kerckhaert.